Warning: The magic method ThinkUp_Update_Theme_API_Class::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/e/e/hojvange.dk/httpd.www/wp-content/themes/Minamaze_Pro/lib/update-api/am.php on line 161 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/e/e/hojvange.dk/httpd.www/wp-content/themes/Minamaze_Pro/lib/update-api/am.php:161) in /customers/9/e/e/hojvange.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/e/e/hojvange.dk/httpd.www/wp-content/themes/Minamaze_Pro/lib/update-api/am.php:161) in /customers/9/e/e/hojvange.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Information fra Bestyrelsen – H/F Højvænge
Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Information fra bestyrelsen

Der er ikke nye instrukser vedr. forsamling fra kolonihaveforbundet, hvilket betyder at bestyrelsen kun træffes på telefon og at generalforsamling 2020 fortsat er udskudt.

Pligtarbejde den 9. august og opfølgning den 6. september, er rykket til 6. september og opsamling LØRDAG den 26. september.

Da vi ikke har kunne afholde første gang pligtarbejde, er vores fælles arealer ved at gro til.

Det ville være stort hvis de enkelte haveejere selv tog fat i det de ved er det ‘normale’ pligtarbejde og på denne måde var med til at holde vores forening i god og ordentlig stand (rydning og klipning af buske og træer, renholde områder og hvad i ellers selv synes der trænger).
Det kunne være fantastisk hvis der blev taget lokale initiativer….

mvh Bestyrelsen