Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme


Indsamling til en basketballkurv

Vi ansøgte bestyrelsen om lidt penge til en ny basketkurv (og fik nogle 🙏🏀) men har haft lidt problemer med placering/konstruktion.
Nu har Casper fra bestyrelsen (der er tømrer 🙌) fundet det perfekte spot, i gavlen af laden, hvor konstruktionen tillader en kurv og hvor der i modsætning til det oprindelige sted er asfalt der ikke hælder. Herved trækkes spillet også lidt væk fra legepladsen og haverne tættest på.


Min mand har researchet på udstyr der kan holde, istedet for bare at købe noget billigt der ikke holder længe, MEN vi kommer til at mangle nogle penge…
Derfor: sidst vi talte om det, var der flere der gerne ville give et bidrag, det håber vi der stadig er.

Vi har sat gang i en indsamling, så vi kan få det købt og sat op, så det forhåbentligt er klar til Højvænge NBA summergames 2023 😁🏀🏀💙 Hvis du har lyst til at bidrage til at foreningen kan få sat et basketball mål op, så kan gøre det via MobilePay til denne box:


Måske vil de store teenagespillere med erfaring, endda give lidt igen og lave en dag eller to hvor de kan undervise de små børn herude der har lyst til at prøve at lære lidt skills.

Mvh Christina & Casper, Margueritvej 7